Medlem i Hovedgård tennisklub

Som medlem af Hovedgård tennisklub har du adgang til tennisbanerne i hele sæsonen fra maj til oktober. Du kan booke en bane på det tidspunkt, der passer dig, og spille alt det, du vil.

Booking af bane foregår i klubhuset, men hvis der er en bane ledig, så er medlemmer meget velkomne til at spille uden at have booket en bane først.

Tilmelding to steder - til klubben og på eventuelle hold.

For at blive medlem af klubben skal du meldes ind enten som barn (01. Børn og unge), voksen (02. Senior), 03. 60+ eller familie (04. Familie) under tilmelding. Og så er du medlem af klubben og klar til at spille.

Hvis du gerne vil deltage på et eller flere af vores hold, så skal du også melde dig ind på det hold, som du gerne vil deltage på fx begyndertræning for voksne eller U10 drenge og piger. Det koster ikke ekstra at deltage på et af vores træningshold.

Nyheder og information fra klubben sker via mail til enten hele klubben eller udvalgte hold. Derfor er det en god ide også at få tilmeldt sig det hold, man deltager på.

Nøgle til tennisbanerne

Når du er meldt ind i klubben, kan du få en nøgle til tennisbanerne, så du kan spille, når du vil, dog ikke når der er træningshold eller andre klubarrangementer. For at få en nøgle udleveret bedes du kontakte vores kasserer Rune Nygaard. Der udleveres kun en nøgle pr. husstand. Der kræves et mindre depositum.

Kontingentet er 250 kr. for et barn, 600 kr. for voksne og 1200 kr. for en familie med to voksne og alle hjemmeboende børn under 18 år.