Årsberetning 2016

Aarsberetning 2016

Det lykkes os at samle 50 medlemmer i tennisklubben, heraf naesten 30 medlemmer under 18 aar.

Vi vil gerne vaere dobbelt saa mange medlemmer, men maa nok blot konstatere at det er det niveau som vi kan samle sammen i Hovedgaard by. Vi vil rigtig gerne have endnu mere aktivitet og endnu flere folk paa tennisbanerne, men det er ikke rigtigt lykkes os med de aktiviteter som vi tidligere har arrangeret. I 2016 har vi holdt paa et forholdsvis lavt niveau med aktiviteter saa er som saadan ganske godt tilfreds med at vi trods alt kan samle 50 medlemmer. Vi er ogsaa rigtigt glade for at 30 af medlemmerne er unge under 18 aar som har deltaget i traening hver uge, og hermed giver et tilbud til de unge i byen som maaske ellers ikke ville dyrke idraet.

Vi har i aar haft 2 boerne /ungdoms hold og 1 hold for voksne til traening. Desuden har vi haft en "kom og spil" aften der dog ikke har vaeret saa velbesoegt. Det er uden tvivl disse hold der goer at vi har saa meget aktivitet i klubben, og det er en stor glaede at kunne meddele at Flemming fortsaetter som traener for alle hold ogsaa i den kommende saeson.

Desuden har vi ogsaa i 2016 haft et hold tilmeldt DGI holdturnering og en pigegruppe der har holdt fast i mindst en ugentlig kamp/traening.

Men saesonen starter jo som altid med baneklargoeringen, og her jeg maa sige at vi havde stor opbakning til dette i aar. Et meget kreativt medlem kom med havetraktor og vogn hvilket gjorde baneklargoeringen mere overkommelig og vi havde gjort det vaesentlige arbejde paa en dag. Haaber vi kan gentage den succes ogsaa i aar.

Vi havde ogsaa ved aarets saeson afslutning arrangeret klubmesterskab baade for ungdom og voksne. Det var nogle spaendende kampe og det blev fightet helt igennem.

Vi har endnu engang i aar formaaeet at afdrage paa vores gaeld, vi naermer os snart det at kunne vaere gaedfri, men det kommer vi mere ind paa naar Jason gennemgaar regnskabet.

Med haabet om endnu et fantastisk tennis aar i 2017 afslutter jeg hermed beretningen.

Keld Lehrmann Madsen

Hovedgaard Tennis.