Velkommen i Hovedgaard Tennisklub

Vi er en klub med ca. 100 medlemmer. Vi har ca. 60 baern og unge og ca. 40 seniorer.

Klubben tilbyder traening til baade baern og voksne. Traeningen er gratis, naar du er medlem af Hovedgaard Tennisklub. Laes mere om vores traeningstilbud ude til venstre under "Traening boern og unge" og "Seniortraening".

Derudover arrangerer vi i loebet af saesonen en raekke aktiviteter bl.a. interne tennisstaevner og tennisskoler i sommerferien.

Kontingent:

Seniorer: 600 kr.

Baern under 18 Aar (Aargang 2017-1999): 250 kr.

Familie (2 seniorer og alle hjemmeboende baern):1000 kr.

Sommertennis (uge 26-32):  300 kr.

60 + :  400 kr.

Medlem af klubben

Naar du er medlem af tennisklubben kan du kontakte vores kasserer Rune Nygaard for at faa udleveret en noegle til tennisbanerne. Saa har du mulighed for selv at booke en bane i vores klubhus og kan spille, naar du har tid til det.

Vi glaeder os til en rigtig god saeson med masser af nye medlemmer paa nogle fantastiske velholdte baner.

Mvh. Bestyrelsen