Fodboldskole

Fodboldskole i Hovedgård 2017

Klubpartner Camp

I samarbejde med Klubpartner.dk

Årets fodboldskole afholdes i et samarbejde mellem Hovedgård IF og Klubpartner.dk

Fodboldskolen afholdes i uge 26 i Hovedgård.

Fodboldskolen afvikles både med fokus på den enkeltes individuelle færdigheder og med fokus på holdsamarbejde.

Fodboldskolerne tager udgangspunkt i DBU’s anbefalinger for ungdomsfodbold og er bl.a. inspireret af ”den gule tråd”; AC Horsens model for talentudvikling samt Coerver Coaching; en internationalt anerkendt træningsmetode som bruges i nogle af de største klubber i verden.

Hver deltager modtager en tøjpakke, en bold, en drikkedunk og frugt hver dag og derudover vil der blive taget fotos der efterfølgende kan hentes elektronisk.

Målmandstræning

Som noget nyt, vil vi gerne tilbyde målmandstræning 1 eller 2 gange i løbet af ugen såfremt der er ønsker om dette. Du kan angive om du ønsker målmandstræning når du bestiller tøj ( I særskilt mail | læs mere ved tilmelding)

Hvem kan være med

Piger og drenge i årgangene 2002-2010

Prisen er i år 650 kr. pr. deltager.

Tilmelding

Tilmelding og betaling sker via www.hovedgaard-if.dk – vælg fodbold > tilmelding > 2017 fodboldskole

Hvad skal du medbringe?

• Madpakke
  • Fodboldtøj (Tøjpakken og drikkedunk bliver udleveret første dag)
  • Fodboldstøvler, benskinner og evt. mÃ¥lhandsker
  • Solcreme
  • Skiftetøj
  • Evt. oplysninger vedrørende medicin

Spørgsmål vedrørende fodboldskolen kan rettes til Alexander Poulsen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller til Dan Mikkelsen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vi glæder os til at se Jer!